lauantai 9. huhtikuuta 2016

9.4.2016 Los Barrios - Arcos

Andalusian yö oli ollut edellisiä viileämpi, mutta lähdin matkaan pyöräilyshortseissa. Alkuun hieman hytisytti mutta ensimmäisissä ylämäissä vilu kaikkosi. Ohitse meni maantiepyöräilijöitä kevyillä pyörillään, minä vinssasin mäkiä ylös tasaisen varmasti. Reitti kulki läpi luonnonsuojelualueen joka oli noin 40 km leveä. Ajoin autovia a318 vieressä kulkevaa huoltotietä joka on tarkoitettu hitaille ajoneuvoille. Alueella ei ollut kauppoja tai huoltoasemia, jouduin tämän vuoksi säännöstelemään vettä. Päivä oli tosi kuuma ja mäkiä riitti.

 Iltapäivällä huomasin että eturengas oli lähes tyhjä, matkanteko olikin aika raskasta. Vaihdoin sisurin, renkaasta en löytänyt piikkejä tms, joten puhkeamisen syy jäi arvoitukseksi.

Olen yrittänyt juoda enemmän vaikka puolipakolla, luulen että kärsin aika lailla nestehukasta parina ensimmäisenä päivänä.

Maisemat muuttuivat iltaa kohti hieman tasaisemmiksi, nousut eivät olleet niin kovia kuin aamusta. Edettyäni 75 km päätin keittää puurot ja teet tien laidassa että keittovehkeillekin tulee jotain käyttöä.

Illansuussa saavuin Arcos-nimiseen kukkulakaupunkiin josta löytyi 20 euron siisti Hostal Malaga. Yhtä aikaa majapaikkaan tuli espanjalainen pariskunta joka aikoo kiertää pyörillään eurooppaa ja käydä syyskuussa suomessakin. Majoitus on täällä kyllä halpaa ja luulen ettei ole merkittävästi kalliimpaa portugalissakaan.

Päivän kilometrit 95
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti