torstai 7. huhtikuuta 2016

7.4.2016 Malaga-San Pedro

Yöpaikan nimi on San Pedro, kuin konsanaan Madonnan laulussa La Isla Bonita. Homma lähti rullaamaan aamusta klo 3:45 kun lähdimme veljen kanssa kentälle. Kone lähti ajallaan, sain kerrankin mukavaa matkaseuraa. Minua luultiin taas kerran eläkeläiseksi, kun pystyn matkustamaan näin. Korjasin taas kerran kertomalla olevani julkisen sektorin työntekijä...

Pyörä ja laukku tulivat ehjinä kentälle, kasasin pyörän ja lähdin matkaan. Pienen etsiskelyn jälkeen pääsin lounaaseen vievälle tielle. Tie A7 muuttui välillä AP7 eli autopistaksi jota ei saa ajaa pyötällä, homma meni siltä osin harhailuksi. Välillä ajelin autopistan turvakaiteen takana, hidasta oli sekin kun piti väistellä valotolppia.

Löysin nyt helposti rautakaupan, ferreterian. Siellä oli kaasusäiliöitä. Ostin 300g säiliön, niin saa keitettä teetä, puuroa ja kahvia.
Espanjan kieli on oikeastaan hauskaa ja helppoa, palveluille löytyy nimi kun panee sanan loppuun ia-kirjaimet

Ferreteria=rautakauppa, perusmuoto lienee ferro eli rauta
Cervezeria= kaljala
Pizzeria=pizzala
Patisseria=Patonkila
Jne jne

Reittini kulkee aurinkorannikon läpi, kuulin tänään puhuttavan suomen kieltä useaan otteeseen, Fuengirolassa soi jostain kaljalasta aiemmin linkkaamani Jari Sillanpään kappale. Härmän neidot oli helppo tunnistaa pitkistä talvisaappaista, härmän jätkillä oli vyölaukku, punainen nenä ja valkoiset tennissukat sandaaleissa:)

Illaksi tulin San Pedro nimiseen kylään Marbellasta Gibraltarille päin. Etsin hostellin, kaksi tähteä ja 30e. Aurinkorannikolla on niin paljon lajitovereita, ettei Hotelli Erällä ole toimipisteitä täällä:)
Huomenna toivottavasti Gibraltarille. Päivän kilometrit 72.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti