perjantai 8. huhtikuuta 2016

8.4.2016 San Pedro - Los Barrios

Kirjauduin puoli yhdeksän maissa hotellista ulos ja siittyin A7 autovialle. Tie menee kohti lounasta, päivän tavoitteena oli Gibraltar, brittien linnake Euroopan mantereen eteläkärjessä. Päivä oli kuuma, lisäilin aurinkorasvaa ja lopullta vaihdoin pitkähihaisen paidan palamisen estämiseksi. Kävin Lidlissä ruokaostoksilla, mukaan tarttui emmetal-juustoa, jogurttia ja keksejä.

Kyllä taas helteessä otettiin miehestä mehut irti tehokkaasti, tuntuu ettei millään muista juoda tarpeeksi.

Saavuin puolenpäivän jälkeen La Lineaan, joka on rajakaupunki. Tullissa piti vilauttaa passia ja samassa olinkin Winston Churchill Avenuella. Tarkoitus oli käydä niemen eteläkärjessä. Kaupungilla tapasin Dominicin, joka oli Thorn-pyörällään tulossa Tunisiasta ja Algeriasta. Kaveri tuntui olevan kova pyöräilijä, kertoi ajaneensa viidessä vuodessa pyörällään 85000 km. Vaihdoimme ajatuksia yhteisestä harrastuksesta, otimme valokuvia ja erkanimme omille teillemme.

Lähdin ajelemaan kohti pohjoista, illansuussa saavuin Los Barrios-nimiseen pikkukaupunkiin ja otin 25 euron huoneen Hotel Real nimisestä majapaikasta, tässä asustelen kuin kuningas huomisaamuun.

Muutamana päivänä on ollut tuntemuksia, että kahden vuoden takainen munuaiskivivaiva voi uusiutua, tuntuu selvästi että jonkin kokoinen kivi on liikkeellä. Päätin siis testata Espanjan apteekkeja ja kävelin muitta mutkitta sisään ilman reseptiä ja kerroin mitä tarvitsen. Minulle myytiin samat lääkkeet kuin v2014 Roomassa, hintaa oli noin 13 euroa. Oma apu on paras apu jos paha kipukohtaus yllättää:) Päivän kilometrit 96.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti