keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

11.3.2015 Arezzoon

Taas oli kylmä yö, lähdin veivaamaan seitsemän maissa paikallista aikaa. Lähikylästä löytyi kahvila, josta sai kuuman latte macchiaton. Näitä meni päivän mittaan useita, koska jo kotimaassa alkanut köhä ei ota laantuakseen. Seuraavaksi yöksi on päästävä hotelliin, koska teltassa tulee nukuttua aika huonosti ja makuupussi + teltta kaipaavat kuivatusta eikä suihkukaan olisi pahitteeksi.
Päivän reitti oli onneksi tasainen, tie Arezzoon kiemurteli laakson pohjaa myöten. Liikennettä tuntuu olevan tosi paljon, autot onneksi huomioivat melko hyvin. Ainakin toistaiseksi sadan kilometrin päivämatkat on saanut unohtaa, kylien läpiajo ja mäet pudottavat keskinopeutta, eikä ajaminen muutenkaan ole irtonaista. Päivän ilonpilkku oli ensimmäinen löytämäni Lidl, luulin että tuo mainio kauppaketju ei ole saanut jalansijaa Italiassa. Punainen ja valkoinen, tanniininen maataloustuote näytti maksavan tyypillisesti 1,99€ 75cl pullossa.
Pyörä on toiminut hyvin, paria laukkutelineen pulttia piti kiristää, ei muuta toistaiseksi. Saavuin iltapäivällä Arezzoon ja otin hotellihuoneen kohtuulliseen 45 euron hintaan San Marco-nimisestä majoitusliikkeestä. Luulen että olen täällä kaksi yötä, koska vilunväreet kertovat, että kuume on tulossa. Kilometrit 83.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti