torstai 5. heinäkuuta 2012

4.7.2012 Nurmes - Kuhmo

Yön aikana teltan kankaiden väliin oli hakeutunut koko lähitienoon hyönteiskanta sääskineen, mäkäräisineen, polttiaisineen ym. Kasasin taas asumuksen kiireesti ja ajoin Nurmeksen ABC:lle päivittämään blogia ja lounastamaan. Nurmeksesta Kuhmoon ajettaessa huomasi tulleensa pohjois-karjalaisittain salolle, tien varressa ei ollut taloja, vaan pitkät matkat asumattomia seutuja soineen ja lampineen. Eräällä levähdyspaikalla tapasin reissun ensimmäisen matkapyöräilijän, joka oli vieläpä liikkeellä nojapyörällä. Pyörä oli aivan mielenkiintoisen näköinen kulkine. Samanhenkisen kulkijan kanssa juttua olisi tullut pyöristä ja pyöräilystä vaikka kuinka, mutta hyttyset pakottivat jatkamaan matkaa. Suomalaiskansalliseen tapaan esittäytyminen jäi vain tekemättä. Reissun kohokohtia on jo pitkään mielessä ollut sukulaisvierailu Kuhmoon. Terveiset sinne Helenalle ja Timolle. Kiitos yösijasta, saunasta ja kaikesta osoittamastanne vieraanvaraisuudesta. Lahja oli erittäin mieluisa ja tarpeellinen.  Päivän kilometrit 107.


2 kommenttia:

  1. Myötätuulta matkallesi! Esittäydytään näin jälkikäteen eli terppana tunnetaan (pienissä)"piireissä" :) minun matkatarinat löytyy osoitteessa nojapyorafoorumi.fi/viewtopic.php?f=21&t=2340

    VastaaPoista
  2. Kiitos Terppa. Näyttää että teitä on siellä nojapyöräfoorumilla innokas joukko. Täytyy tutustua matkakertomukseesi ja koko footumiin reissun jälkeen paremmin kun pääsen isommalle koneelle, tabletin kanssa se on vähän tihrustamista.

    t Ari

    VastaaPoista