tiistai 11. maaliskuuta 2014

11.3.2014 Muutos suunnitelmiin

Heräsin aamulla aikamoisiin alavatsakipuihin, myös virtsaaminen tuotti ongelmia. Hetken asiaa mietittyäni kirjauduin hotellista ulos ja selvitin lähimmän sairaalan sijainnin. Sairaala on nimeltään Santo Spirito. Otin sairaalan läheltä hotellihuoneen ja menin taksilla sairaalaan. Sairaalassa vierähti useampi tunti ja diagnoosina munuaiskivet. Vaiva on kohtalaisen kivulias enkä aio jatkaa reissua.Hoito oli hyvää, minulta otettiin veri- ja virtsakokeet ja kävin ultraäänikuvauksessa.  Sain hankittua veljeni avulla lentoliput perjantain lennolle Rooma-Helsinki. Täytyy oleskella siihen saakka pääasiassa sisätiloissa ja toivoa ettei kivut pahene sietämättömiksi.

Edit 15.3.2014
  Kotona taas, lento meni hyvin särkylääkkeiden voimalla. Maanantaina ohjelmassa lääkärikäynti ja munuaisten ultraäänitutkimus. Olo kohtalaisen hyvä, ei enää kipuja, jotain pientä arkuutta munuaisten ja virtsarakon seudulla. Eilen tuli tunne että wc:ssä käydessäni mahdollisesti "vapauduin" virtsakivestä.

Suunniteltu pyöräilyreissu vaihtui "kaupunkilomaksi" tällä kertaa. Olen jo kauan sitten henkisesti varautunut tilanteeseen, että joskus voi joutua parantelemaan itseään tienvarsihotellissa päiväkausia esimerkiksi vatsataudin tai kuumeen kourissa. Tällä kertaa asia sitten realisoitui. Onneksi ymmärsin lopettaa kesken. Italiassa tehdyt virtsa- ja verikokeiden tulokset paljastivat etten olisi ollut parhaassa  pyöräilykunnossa parin viikon rasituksiin. Munuaisvaivojen kanssa ei todellakaan kannata leikkiä sankaria. Kiitos kaikille tsempanneille ja blogia seuranneille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti