tiistai 3. huhtikuuta 2012

Alphen - Schipoli 2.4.2012Kirjauduin hotellista ja laittelin laukut pyörään kiinni. Heitin aiemman perinteiden mukaisesti huonokuntoisia ajokamppeta, lähinnä paitoja ja muuta turhaa pois. Tein testipunnituksen mukana olevalla matkalaukkuvaa'alla ja kaikkien lätkälaukkuun tulevien kamojen painoksi tuli 19 kiloa. Pyörän päällä oli reissun aikana siis noin 20 kiloa kamaa, muutama kilo vettä ja eväitä.
Kolmenkymmenen kilometrin ajo lentokentälle sujui hyvin pienestä harhailusta huolimatta. Herätin valtavan kassini ja pyörän kanssa hieman huomiota samoillessani terminaalissa. Matkatavaraselvityskin meni hyvin, vaikka virkailijalla ei ollut kokemusta pyörien kirjaamisesta. Näin juuri ennen koneeseen nousua kun pyörääni talutettiin koneeseen, kohtelivat ratsuani varsin asiallisesti
Koneen vaihto Riiassa meni hyvin mutta vuosikymmenen lumimyrskyn takia kone ei saanut laskeutumislupaa ja jouduin Helsinkiin ja sieltä linja-autokuljetuksella Tampereelle. Pyörä jäi Helsinkiin, josta lentoyhtiö toimittaa sen matkahuollolla kotiin. Reissu oli ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti